INGREDIENSER: (4 personer)

  • 4 laksefileter
  • 4 spsk. blå birkes

PASTASALAT:

  • 200 gram pasta f.eks. skruer eller penne
  • 200 gram grønne bønner
  • 1 rødløg i ringe
  • 4 tomater i både
  • 200 gram salat

DRESSING:

  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. eddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber
  • 1. tsk sukker

TILBEHØR:

  • Groft brød

TILBEREDNING:

Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl. Giv bønnerne et opkog i let saltet vand i cirka to minutter. Hæld kold vand over og afkøl. Vend pasta sammen med bønner, rødløg, tomater og salat.

Rør en dressing af olie, eddike, sennep, salt og peber, og sukker. Hæld dressingen over pastasalaten.

Læglaksefileterne i et smurt ovnfast fad, og drys med birkes. Steg fisken i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter. Server laksen med pastasalat og brød.