Kold dampet fisk med rejer og kaviar er en lille lækker og nem ret som kan nydes sammen et glas kølig hvidvin i sommer varmen, og kan lavet af alle.
INGREDIENSER (4 personer)
- 200 g torsk, lyssej eller anden fisk
- Salt og peber
- 1 lille glas kaviar
- 2 spsk. let mayonnaise
- 2 spsk. hakket dild
PYNT
- Salatblade
- En halv citron i skiver
- Dild
TILBEHØR
- Groft rugbrød eller grovbrød
TILBEREDNING
Kom fisken i en gryde med salt og hæld 1 dl vand ved. Læg låg på gryden og damp fisken i 2-3 minutter. Lad derefter fisken køle af. Læg salatblade på et lille fad og placer den afkølet fisk på salaten.
Rør mayonnaisen med hakket dild og lidt peber. Sæt små toppe af mayonnaisen oven på fisken med rejer og kaviar, læg skiver af citron rundt i kanten og pynt med små kviste af dild. Spisen sammen med groft brød.