INGRADIENSER: (ca. 18 stk.)

  • 4 æg
  • 225 gram sukker
  • 300 gram hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 2 store revne gulerødder
  • 2 revne æbler med skræl
  • 1 dl. letmælk
  • ½ dl. oliemargarine

TILBEREDNING:

Pisk æg og sukker hvidt og skummeligt. Bland hvedemel med bagepulver og kanel og vend det i æggeblandingen sammen med reven gulerødder, æbler, mælk og oliemargarine. Rør forsigtigt til dejen er ensartet.

fordel dejen i en lille bradepande på ca 25 x 25 cm. beklædt med bagepapir og bag kagen ved 175 grader i cirka 45 minutter.

Lad kagen afkøl inden den skæret ud i 18 stykker.

Marcipanhjerter

Fastelavnsboller med Daim

 < TILBAGE [/av_textblock] [/av_one_full] [av_one_third…

Bananboller

Citronkage

Hyggekage