INGREDIENSER:

  • 3-4 oksebøffer ca. 300 gram.
  • Blandet salat
  • 1 bundt forårsløg i små stykker.
  • ½ kilo tomater
  • 1 potte brøndkarse

DRESSING:

  • 2 spsk. olivenolie
  • Saft fra halv citron
  • 2 tsk. revet frisk ingefær
  • Salt og peber

TILBEHØR:

  • Groft brød

TILBEREDNING:

Gril oksebøfferne på en grillpande i ca. 3 min. på hver side, afhængig af tykkelsen, og hvor rødt man man ønsker kødet. Afkøl kødet før det skæres i tynde skiver.

Vend salat sammen med forårsløg. Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske, og skær tomaterne i strimler. vend tomaterne, brøndkarse, og kød i salaten.

Rør en dressing a olie, citronsaft, ingefær, salt og peber og hæld over salaten.

Server med brød.