INGREDIENSER:
- 3-4 oksebøffer ca. 300 gram.
- Blandet salat
- 1 bundt forårsløg i små stykker.
- ½ kilo tomater
- 1 potte brøndkarse
DRESSING:
- 2 spsk. olivenolie
- Saft fra halv citron
- 2 tsk. revet frisk ingefær
- Salt og peber
TILBEHØR:
- Groft brød
TILBEREDNING:
Gril oksebøfferne på en grillpande i ca. 3 min. på hver side, afhængig af tykkelsen, og hvor rødt man man ønsker kødet. Afkøl kødet før det skæres i tynde skiver.
Vend salat sammen med forårsløg. Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske, og skær tomaterne i strimler. vend tomaterne, brøndkarse, og kød i salaten.
Rør en dressing a olie, citronsaft, ingefær, salt og peber og hæld over salaten.
Server med brød.